Dienstenpagina

Introductie werkzaamheden

In principe doe ik alles op het gebied van slopen en demontage in de bouw. Of het nu gaat om het slopen van een badkamertje, het verwijderen van laminaat of een keukentje demonteren. Ik help je graag verder!

Uiteraard vraagt elke situatie weer om een andere aanpak. Geen situatie is namelijk hetzelfde in de sloopwereld, maar hetgeen wat niet onderhevig aan verandering is, is de manier waarop ik mijn werk beschouw.

Enkele principes die ik erg belangrijk vind omtrent mijn werk:

Minimaal een kwartier voordat het werk begint aanwezig zijn op de klus.

Een professionele en proactieve houding tijdens de werkzaamheden.

Duidelijke en snelle communicatie is een must.

Respect voor een ieder zijn normen en waarden.

De werkplek netjes achterlaten.

Altijd kortsluiten met de opdrachtgever of alles naar tevredenheid verliep.

Duurzaam en kostenbesparend werken.

Niet lullen, maar poetsen!

Diensten

Nu jullie een beter beeld hebben bij mijn normen en waarden, vertel ik graag meer over de diensten die ik met veel plezier aanbied. 

Totaalsloop

De titel totaalsloop is in principe al vanzelfsprekend. Het betekent letterlijk dat een gebouw of een ander project helemaal wordt gesloopt.

Maar uiteraard op een zorgvuldige en verantwoorde manier.

Renovatiesloop

Renovatiesloop is een vak apart. Het vergt de nodige precisie en goede communicatie om veiligheid te waarborgen tijdens de uitvoering.

Daarnaast inspecteer ik voorafgaand aan de klus samen met de opdrachtgever hoe we het project het beste kunnen aanvliegen.

Vervolgens ga ik te werk met het juiste materiaal om de renovatiesloop met minimale (geluids)overlast te klaren.

Demontage

Tijdens sloopwerkzaamheden bevinden zich 9 van de 10 keer bruikbare onderdelen op het terrein. Hiermee wil ik zeggen dat er tijdens het werk soms materiaal vrijkomt dat goed gebruikt kan worden op een nieuwe bestemming.

Deze kan ik demonteren voor je zodat je straks geen waardevolle materialen verliest, omdat we er geen rekenschap mee hebben gehouden.

Ontruiming

Een scheiding, faillissement of sterfgeval kan je doen besluiten om de inboedel van je woning te laten ontruimen. Een ontruiming zelf uitvoeren kan echter een tijdrovend proces zijn. Daarom neem ik dit graag voor je uit handen.

Wij proberen deze ontruiming zo efficiënt en secuur mogelijk uit te voeren. Daarnaast streven wij goed contact met de opdrachtgever na.

Shopping Basket