Over Michael van der Zee
Even voorstellen - Michael op een missie!

Mijn naam is Michael van der Zee en ik hou van ondernemen. Het doel dat ik nastreef is om het beste uit mezelf te halen en mijn sloopbedrijf uit te laten groeien tot een onderneming met betrouwbaar personeel. 

Een eigen loods, meerdere werkbusjes op het terrein en een fantastische bedrijfscultuur.

Op dit moment van schrijven ben ik een hardwerkende zzp’er. Maar let op mijn woorden: over vijf jaar staat er een topteam klaar voor iedere sloopklus!

Het zou toch fantastisch zijn om een mooi clubje gemotiveerde jongens aan werk te helpen en ze vervolgens in een werkbusje beletterd met Van Der Zee Sloopwerken en demontage naar een klusje te sturen?

En wellicht een aantal ambitieuze jongeren begeleiden in een werk-leertraject. Daarnaast lijkt het mij ook erg dankbaar om Wajong jongeren te helpen participeren in de samenleving door ze leuke projecten toe te vertrouwen onder mijn toeziende oog.

Het beste moment om positieve stappen voorwaarts te zetten is altijd nu. Dit kan betekenen dat je eerst bepaalde dingen moet afbreken (slopen) om vervolgens vastberaden een nieuwe weg in te slaan.

Dit is wat ik in 2016 besloot te doen door mezelf in te schrijven bij de KvK.

Gekscherend noem ik het wel eens de renovatie van mijn leven. Met de sloopkogel heb ik obstakels vernietigd (figuurlijk). Denk aan negatieve mensen, slechte gewoontes (roken, doemdenken) en andere zaken die je niet dichterbij je doel brengen. 

Hetgeen wat ik sindsdien op dagelijkse basis doe?

Maar goed.

Zullen we maar met het heftigste gedeelte beginnen?

Fotocollage van der Zee 2.0
,,
Het beste moment om positieve stappen voorwaarts te zetten is altijd nu. Dit kan betekenen dat je eerst bepaalde dingen moet afbreken (slopen) om vervolgens vastberaden een nieuwe weg in te slaan.
Michael van der Zee
Trotse eigenaar - van der Zee Sloopwerken
demo-attachment-561-Subtraction-1
demo-attachment-561-Subtraction-1
De broze muur - afbrokkelende carrière

Als iets slecht geproduceerd is, gaat het niet lang mee. Deze uitspraak was mijn schoolcarrière in een notendop. Ik was niet gemaakt voor de schoolbanken dus ik besloot al op jonge leeftijd te stoppen met studeren. Vervolgens heb ik verschillende baantjes gehad, maar niets maakte mij écht gelukkig.

Deze broze muur brokkelde uiteindelijk zo ver af, dat ik me op een gegeven moment aan de rand van de afgrond begaf (zonder werk). Ik was letterlijk en figuurlijk gesloopt. En ik kon mezelf destijds niet motiveren om ook maar een mouw op te stropen en gas te geven.

Vervolgens heb ik een hele tijd niks gedaan. Een beetje kroegen, voetballen en wat lanterfanten.

Ik noem dit ook wel mijn lang leve de lol periode...

Maar gelukkig is niets in ons leven in het beton gegoten. Dit tijdperk ligt namelijk mijlenver achter me. 

De manier waarop we nu plezier maken draagt bij aan het leven van mijn gezinnetje, mijn persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk mijn portemonnee, haha.

Het cement - stabiliteit in mijn leven

Na een neerwaartse periode, kwam ik uiteindelijk de belangrijkste bouwsteen van allemaal tegen. Ik ontmoette mijn vrouw Fokje die vanaf het allereerste moment voor stabiliteit en rust heeft gezorgd in mijn leven. 

Om het werkgerelateerd te houden kunnen we zeggen dat zij het cement is tussen hetgeen wat ik wil en wat ik momenteel doe. Zij faciliteert een omgeving voor mij waarin ik kan presteren, ze ontneemt mij de nodige stress en helpt me zelfs bij administratieve taken! 

Vroeger was mijn fundament een broze muur, maar tegenwoordig zit er zoveel cement tussen dat deze onwankelbaar is.

broze muur slopen wit
broze muur slopen wit 1
broze muur slopen wit 2
logo-retina-btsnoord.nl_
Asset 4@4x
horizontaalAsset 3Zwart@8x
12804908_243898352611265_1452349255350821605_n
Ik werk met veel plezier voor de volgende bedrijven.
Opdrachtgevers die me hun vertrouwen hebben geschonken

Dit betekent overigens niet dat ik geen particuliere werkzaamheden oppak. Omdat ik werk met een team van gekwalificeerde vakmannen kan ik zowel particuliere als zakelijke klanten bedienen.

logo-retina-btsnoord.nl_
Asset 4@4x
horizontaalAsset 3Zwart@8x
12804908_243898352611265_1452349255350821605_n